O nás

Nabízíme Vám kompletní sortiment výrobce stomatologických nástrojů a přístrojů firmy W&H Dentalwerk Bürmoos GmbH pro stomatologické ordinace a pro zubní laboratoře a výrobce parních sterilizátorů firmy W&H Sterilization S.r.l.

Pro doplnění portfolia produktů určených pro stomatochirurgii jsme do sortimentu zařadili produkty výrobce Osstell AB, které pomáhají objektivně a neinvazivně určit stabilitu implantátu a posoudit průběh osteointegrace - aniž by byl ohrožen proces hojení. 


Od roku 2023 jsme rozšířili sortiment o produkty výrobce Intensiv SA určených pro ortodontickou léčbu.

Poskytujeme záruční o pozáruční servis na kompletní sortiment dodávaných výrobků W&H vč. provádění bezpečnostně technických kontrol (BTK).

 

 

    


Vaše zásilky odesíláme prostřednictvím dopravců PPL / Toptrans

           


RECYKLACE - Zpětný odběr vysloužilých elektrozařízení / baterií

Zakládáme si na ohleduplném chování vůči životnímu prostředí, a proto vám přinášíme možnosti, jak jednoduše a bezplatně odevzdat svá vysloužilá elektrozařízení/baterie.

Spotřebitel má v systému nakládání s elektrospotřebiči a bateriemi zcela zásadní roli. On je tím, kdo se rozhoduje, co udělá se starým spotřebičem/baterií. Stará a nepotřebná elektrozařízení a baterie nepatří do netříděného komunálního odpadu, naopak mají být předány prostřednictvím sběrných míst, tzv. míst zpětného odběru, ze kterých putují k opětovnému použití nebo k samotné recyklaci.

Spotřebitel musí být informován symboly níže, že příslušné elektrozařízení/baterie nepatří do komunálního odpadu. Jsou tak označena všechna nová elektrozařízení/baterie. Symbol může být uveden přímo na zařízení, na jeho obalu nebo v návodu k použití či v záručním listu.

Recyklace elektrozařízení a baterií šetří přírodní zdroje a omezuje zátěž životního prostředí. Ročně se v České republice vyprodukují tisíce tun odpadu z elektrických a elektronických výrobků. Velká část z nich končí na skládkách komunálního odpadu nebo ve volné přírodě. Přitom se většina vysloužilých zařízení dá recyklovat a použít při výrobě dalších produktů. Odevzdáním spotřebiče zajistíte jeho ekologickou recyklaci. 

Zpětný odběr a sběrná místa elektrozařízení

Zpětný odběr a sběrná místa vysloužilých baterií/akumulátorů


Přispíváme ke zpětnému odběru a využití odpadů z obalů